Aprillis iPhone ekraanivahetus -20%

Aprill on naljakuu ja seetõttu oleme otsustanud enimlevinud remonditööde hinnad teha oma klientidele aprillis naeruväärselt soodsaks. Kõige rohkem kliente pöördub meie juurde murega, mis seotud ekraanivahetusega. Ei ole üldse harv juhus, kui klient ostab oma lapsele meilt täna telefoni ja nädala pärast on ta katkise ekraaniga meie juures tagasi. Samuti on meil nö. püsikliendid, kelle telefoni ekraani vahetame aastas näiteks neli korda. 

Ekraani vahetamise hind sõltub enamjaolt varuosa hinnast. Kui valid välja turult kõige odavama, näiteks 50 eurose pakkumise, kui enamuse hinnad jäävad 100 euro ringi, siis ei tähenda alati, et viimane oleks liigkasuvõtja. Ka analoog ekraan võib olla väga kvaliteetne ja väga sarnane originaalile, mistõttu on nende hinnad ka suhteliselt kõrged. Ehk et kui valid üldisest turuhinnast poole odavama pakkumise, siis võib ka selle varuosa kvaliteedis kahelda.

iOutlet tarnib oma varuosad Inglismaa hulgimüüjalt. Kuna aprilli algul (ilmselt seotud hetkel valitseva majandusolukorraga) saime juba tarnijalt osta portsu ekraane 20% soodustusega, siis soovime seda ka jagada oma klientidega.

Soodustus kehtib kuni kaupa jätkub. 

tutvu hindadega siin